• ZATERDAG 28 MEI
  OLTIMERRIT

  Schrijf je hier online in!

  Lees meer...
 • 100% TERBROEK
  EDITIE 31

  De nieuwe editie van de glossy is verschenen, lees hem hier online!

  Lees meer...
 • VOLLEYBAL/BBQ
  2022

  Donderdag 7 en vrijdag 8 juli gaan we weer volleyballen met z'n allen met aansluitend de dorpsbarbecue. Geef je hier vast op!

  Lees meer...
 • DONDERDAG 26 MEI DAUWTRAPPEN

  Eén van de vaste onderdelen van de activiteiten van de Stichting Terbroek is de dauwtraptocht in de vroege ochtend van Hemelvaartsdag.

Doelstelling en visie

Wij als Stichting hebben een duidelijke en herkenbare doelstelling en visie, vanuit deze twee uitgangspunten organiseren wij alle activiteiten.

Doelstelling

Een herkenbare Stichting die als aanspreekpunt dient en activiteiten organiseert voor jong en oud in Zwartebroek en Terschuur. De Stichting wil geen winst maken, maar werft en beheert inkomsten uit sponsoring en vrijwillige bijdragen om alle achtiviteiten zo laagdrempelig mogelijk aan de inwoners van Terbroek te kunnen aanbieden.

Visie

Wij streven erna dat onze dorpen een hechte gemeenschap is die, in tegenstelling tot de verharding en individualisering van de maatschappij, juist warmte gezelligheid en respect uitdraagt tegen over elkaar. Dit bereiken we door activiteiten te organiseren waar alle inwoners, jong en oud, elkaar kunnen ontmoeten.

Doelstelling en visie