• WOENSDAG 7 JUNI SENIORENDAG

  Speciaal voor alle Terbroekers van 60 jaar en ouder organiseren we een gezellig dagje uit...

 • 100% TERBROEK
  EDITIE 34

  De nieuwe editie van de glossy is verschenen, lees hem hier online!

  Lees meer...
 • VOLLEYBAL/BBQ
  2023

  Donderdag 29 en vrijdag 30 juni gaan we weer volleyballen met z'n allen met aansluitend de dorpsbarbecue.

  Lees meer...

Glossy 100% Terbroek

Een eigen glossy magazine '100% Terbroek!' Al vele jaren één van de grootste wensen van de Stichting Terbroek. Sinds 2012 wordt de glossy gratis huis aan huis verspreid in Zwartebroek en Terschuur. Inmiddels is de oplage verhoogt naar 1.500 exemplaren. Naast de gebruikelijke informatie over de activiteiten van de Stichting lees je in de glossy ook allerlei leuke, verrassende en interessante nieuwsitems over Terbroek en omstreken.

Iets te melden?

Heeft u zelf een interessant artikel of een leuk nieuwtje voor de glossy? Meld het dan bij de redactie van onze glossy. Het makkelijkst is om een mail te sturen naar redactie@terbroek.nl. Dit geldt ook voor onze vaste rubriek 'Terbroekse stand'. Zijn jullie ook net trotse papa en mama geworden, dan kun je een leuke foto of geboortekaartje sturen naar redactie@terbroek.nl.

Adverteren

Wilt u adverteren in de glossy van Stichting Terbroek of een link naar uw website via de website van Stichting Terbroek neem dan contact met ons op of download het advertentieformulier. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd mailen naar advertenties@terbroek.nl of even bellen met 06-51791315.

 

Editie 34 - 2023

100% Terbroek Editie 34