• ZATERDAG
    25 MEI
    BACK TO THE 80's PARTY

    Zaterdag 25 mei organiseren we weer een feestavond met als thema Back to the 80's. Bestel hier online uw kaarten!

    Lees meer...
  • DONDERDAG 30 MEI DAUWTRAPPEN

    Eén van de vaste onderdelen van de activiteiten van de Stichting Terbroek is de dauwtraptocht in de vroege ochtend van Hemelvaartsdag.

  • ZATERDAG 1 JUNI OLDTIMERRIT

    Op 1 juni organiseren we voor de 10e keer de oldtimerrit. De oldtimerrit is bedoeld voor alle Terbroekers die in het bezit zijn van een klassieker...

  • WOENSDAG 5 JUNI SENIORENDAG

    Speciaal voor alle Terbroekers van 60 jaar en ouder organiseren we een gezellig dagje uit...

  • MAANDAG 10 JUNI FIETSTOCHT MET BARBECUE

    De fietstocht op 2e pinksterdag is al jaren een groot succes. Elk jaar doet u met ca. 300 fietsers mee en altijd is het weer heel gezellig. Ook dit jaar hebben we een prachtige fietstocht uitgezet met afsluitend een BBQ...

  • STEUN DE STICHTING

    Vindt u dat de Stichting een belangrijke rol vervult in onze samenleving? Vindt u dat de Stichting een bijdrage levert aan de saamhorigheid in onze dorpen? Dan kunt u ons financieel steunen door uw vrijwillige bijdrage, klein of groot. Doneer simpel, snel en veilig door op de onderstaande button te klikken.

    Lees meer...

Cookie verklaring

Op deze website worden cookies gebruikt. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van uw device (waaronder een PC, tablet of smartphone). Dat gebeurt via de webbrowser op het device. De informatie die een cookie verkrijgt over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Stichting Terbroek of die van een derde partij. Op onze website worden cookies gebruikt om:

  • functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  • het internetaanbod voor u interessanter te maken middels het tonen van reclame welke aansluit bij uw belangstellingen (advertentie cookies);
  • om het mogelijk te maken om onze website te delen via social media (social media cookies).

Functionele cookies
Met deze cookies zorgen wij ervoor dat de site goed werkt, hierbij kunt u denken aan de juiste fonts; juiste styling en eigenlijk alles wat nodig is om de site optimaal te laten werken. Zo kunt u contactformulieren versturen en werken de scripts die nodig zijn om de volledige functionaliteit van de website in stand te houden. Hier dient u mee akkoord te gaan maar geen zorgen, we verzamelen op deze wijze geen persoonsgegevens!

Anonieme analyserende cookies
Wij willen erg graag weten hoeveel mensen onze website bezoeken. Om dit bij te houden gebruiken wij Google Analytics. Wij doen dit om de website te optimaliseren. Wanneer u met deze cookies akkoord gaat kunnen alleen wij zien hoeveel bezoekers onze website hebben bezocht, deze gegevens delen we niet met Google of andere derden partijen. Ook worden uw persoonsgegevens, zoals ip-adres en demografische gegevens, niet bewaard wanneer u akkoord gaat met deze cookies.

In- en uitschakelen van cookies
U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd (bekijk uw browser hulp pagina voor exacte instructies). Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Verwijderen van cookies
De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Links naar andere websites van derden
Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten
U mag Stichting Terbroek vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Stichting Terbroek verzoeken deze gegevens te wijzigen, te verplaatsten, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via hetcontactformulier, ons een e-mail te sturen via info@terbroek.nl, of door telefonisch contact met ons op te nemen via 06-51791315.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring
Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.