• 100% TERBROEK
  EDITIE 34

  De nieuwe editie van de glossy is verschenen, lees hem hier online!

  Lees meer...
 • ZATERDAG
  23 DECEMBER
  KERSTSPELSHOW

  Op zaterdagavond 23 december organiseren we weer een unieke spelshow inclusief een drie gangen diner. Tussendoor zijn er een aantal spannende en ludieke spellen, waar u met uw eigen tafel aan deelneemt...

  Lees meer...
 • WOENSDAG
  18 OKTOBER
  KINDERMIDDAG

  Voor alle kinderen in Terbroek, iedereen vanaf groep 1 t/m met 8 is welkom vanaf 14.00 tot 16.00 uur in de Belleman. Geef je hier op!

  Lees meer...
 • ZATERDAG
  28 OKTOBER
  OKTOBERFEEST

  Het feest dat je niet wilt missen! Het Terbroek Oktoberbierfest in De Belleman, met uiteraard alle ingrediënten voor een echt Oktoberfest! Bestel hier je toegangskaart!

  Lees meer...

Zaterdag 28 oktober Oktoberfeest

Haal je lederhosen of dirndl maar van stal, want 28 oktober organiseren wij weer, met uiteraard alle benodigde ingrediënten, het heuse Oktoberbierfest van Terbroek! Vanaf 18.00 uur openen we de deuren en het feest duurt tot 0.00 uur.

Kaarten zijn nu te koop voor € 25,- per persoon, dat is inclusief onbeperkt Schnitzel met patat eten. De drankjes kunnen betaald worden met de Terbroekse munt. We hebben 400 kaarten beschikbaar, bestel ze snel want vol=vol!

Je koopt 1 ticket per persoon dat je bij binnenkomst laat scannen op een geldige QR code. Maar eenmaal binnen... gets lose!


 
Oktoberfeest Terbroek