• WOENSDAG
  1 JANUARI
  NIEUWJAARSFEEST

  Dit jaar vieren we voor de 24e keer het oud en nieuw feest. Uiteraard een van onze top evenementen van het jaar. We starten nieuwjaarsdag wederom met een nieuwe unieke vuurwerkshow.

  Lees meer...
 • ZATERDAG
  21 DECEMBER
  KERSTSPELSHOW

  Op zaterdagavond 21 december organiseren we een unieke spelshow inclusief een drie gangen diner. Tussendoor zijn er een aantal spannende en ludieke spellen, waar u met uw eigen tafel aan deelneemt...

  Lees meer...
 • STEUN DE STICHTING

  Vindt u dat de Stichting een belangrijke rol vervult in onze samenleving? Vindt u dat de Stichting een bijdrage levert aan de saamhorigheid in onze dorpen? Dan kunt u ons financieel steunen door uw vrijwillige bijdrage, klein of groot. Doneer simpel, snel en veilig door op de onderstaande button te klikken.

  Lees meer...

Terbroek voor Terbroekers

Kerstspelshow Terbroek
Dit jaar steken we de dinnershow in een nieuw jasje vol verrassingen. Het beloofd een waar spektakelstuk te worden. Op zaterdagavond 21 december organiseren we een unieke spelshow inclusief een driegangendiner. Tussendoor zijn er een aantal spannende en ludieke spellen, waar u met uw eigen tafel aan deelneemt. We hebben een prijzenpot van maar liefst € 1.500,- te verdelen. In theorie kan uw tafel dus dit astronomische bedrag mee naar huis nemen. We hebben deze avond slechts 20 tafels te verdelen.

Hoe kan ik er bij zijn?
U dient een tafel te reserveren voor minimaal 10 personen, bijvoorbeeld samen met uw familie, vrienden of buren! Wilt u graag komen maar dan met een groepje van minder dan 10 personen, vraag ons naar de mogelijkheden via info@terbroek.nl.

20 tafels beschikbaar
€ 400,- per tafel

Nieuwjaarsfeest
Dit jaar vieren we voor de 24e keer het oud en nieuw feest. Uiteraard een van onze top evenementen van het jaar. We starten nieuwjaarsdag wederom met een nieuwe unieke vuurwerkshow. Daarna gaan we feesten in de tent tot 5.00 uur. Iedereen onder de 16 jaar heeft gratis toegang!

1000 kaarten beschikbaar
€ 5,- per kaart

The Big Five