• STEUN DE STICHTING

    Vindt u dat de Stichting een belangrijke rol vervult in onze samenleving? Vindt u dat de Stichting een bijdrage levert aan de saamhorigheid in onze dorpen? Dan kunt u ons financieel steunen door uw vrijwillige bijdrage, klein of groot. Doneer simpel, snel en veilig door op de onderstaande button te klikken.

    Lees meer...
  • IEDEREEN EEN FIJNE VAKANTIE EN TOT OKTOBER

Terbroek voor Terbroekers

Oktoberfeest (uitsluitend 18+) 
Wilkommen in Biergarten De Belleman, waar we op zaterdag 26 oktober een klassiek oktoberfeest organiseren zoals een oktoberfeest hoort te zijn. Met alles wat daarbij hoort, zoals biertafels, bierpullen, lederhosen en veel gezelligheid. De zaal is open vanaf 18.00 uur en we starten om 18.30 uur met het aanslaan van het eerste biervat. Daarna is het onbeperkt 'Schnitzel, Wurst und Pommes essen'. Vanaf 21.00 uur gaan we helemaal los met optredens van het duo 'Gaas', de party sensatie uit het zuiden. Beleef dit unieke evenement van Terbroek mee en bestel je kaarten voor slechts € 40,- per persoon. Alles is inclusief, dus eten en drinken vanaf 18.30 uur tot 00.30 uur. Jetzt geht’s los!

350 kaarten beschikbaar
€ 40,- per kaart

Kerstspelshow Terbroek
Dit jaar steken we de dinnershow in een nieuw jasje vol verrassingen. Het beloofd een waar spektakelstuk te worden. Op zaterdagavond 21 december organiseren we een unieke spelshow inclusief een driegangendiner. Tussendoor zijn er een aantal spannende en ludieke spellen, waar u met uw eigen tafel aan deelneemt. We hebben een prijzenpot van maar liefst € 1.500,- te verdelen. In theorie kan uw tafel dus dit astronomische bedrag mee naar huis nemen. We hebben deze avond slechts 20 tafels te verdelen.

Hoe kan ik er bij zijn?
U dient een tafel te reserveren voor minimaal 10 personen, bijvoorbeeld samen met uw familie, vrienden of buren! Wilt u graag komen maar dan met een groepje van minder dan 10 personen, vraag ons naar de mogelijkheden via info@terbroek.nl.

20 tafels beschikbaar
€ 400,- per tafel

Nieuwjaarsfeest
Dit jaar vieren we voor de 24e keer het oud en nieuw feest. Uiteraard een van onze top evenementen van het jaar. We starten nieuwjaarsdag wederom met een nieuwe unieke vuurwerkshow. Daarna gaan we feesten in de tent tot 5.00 uur.

1000 kaarten beschikbaar
€ 5,- per kaart

The Big Five