Het laatste nieuws

Activiteiten

Terug
11 november 2021 |
Diversen,  |
terbroek

Sinterklaasfeest

Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus hebben we besloten een aantal wijzigingen door te voeren in het programma van het Sinterklaasfeest. Sinterklaas komt aanstaande zaterdag om 14.00 uur met de boot aan in Terschuur. Omdat dit evenement buiten plaatsvindt zijn er (vooralsnog) geen extra maatregelen. Wel willen we iedereen vragen zoveel mogelijk afstand te houden en bij klachten niet te komen.

Sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest in de Belleman zullen we anders organiseren aangezien we het niet verantwoord vinden om met alle kinderen en ouders in de Belleman samen te komen. Daarom passen we het programma als volgt aan:

 • Via tijdsloten kunnen alle kinderen hun kadootje komen afhalen in de Belleman. 
 • We maken een doorstroomlocatie in de Belleman. Je komt binnen via de ingang en gaat met de kinderen langs Sinterklaas en de Pieten, je ontvangt een kadootje en loopt via een andere uitgang weer naar buiten. 
 • Binnen in de Belleman hoeft er geen QR code gecontroleerd te worden, maar dienen alle personen vanaf 13 jaar wel een mondkapje te dragen.
 • Tijdsloten Sinterklaas in de Belleman
  14.40 uur alle baby’s en kinderen van 1 jaar
  15.00 uur alle kinderen van 2 en 3 jaar
  15.20 uur alle kinderen uit groep 1 en 2
  15.40 uur alle kinderen uit groep 3 en 4
  16.00 uur alle kinderen uit groep 5 en 6

We verwachten op deze manier het Sinterklaasfeest verantwoord te kunnen organiseren en hopen dat u begrip heeft voor deze aanpassingen. Laten we er met elkaar weer een groot feest van maken voor de kinderen!

P.S. mocht de persconferentie morgen andere maatregelen voorschrijven, dan houden we u via Facebook en de website op de hoogte van eventuele wijzigingen in het programma. Houdt de berichtgeving dus goed in de gaten en deel dit bijvoorbeeld in app-groepen.