Het laatste nieuws

Activiteiten

Terug
12 juli 2017 |
Diversen,  |
terbroek

Festiviteiten najaar

Na de dorpsbarbecue hebben we allemaal even rust, want de zomervakantie staat voor de deur. Maar in het najaar komen we weer terug met een aantal activiteiten.
Festiviteiten najaar

Kindermiddag woensdag 18 oktober
Wederom organiseren we in de herfstvakantie een gezellige middag voor alle kinderen van Terbroek in de Belleman.

Huttenbouwfeest donderdag 19 oktober
Vorig jaar was het een groot feest en ook dit jaar gaan we een leuke avond en nacht beleven. Speciaal voor alle jongeren vanaf groep 7 tot 16 jaar. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur bij familie Berkhof aan de Blankenhoefseweg.

Terbroekse Oktober-Feestavond zaterdag 28 oktober
Op zaterdagavond 28 oktober wordt de Terbroekse feestavond georganiseerd in de Belleman voor iedereen die 16 jaar en ouder is. We hebben dit jaar een speciaal optreden op het programma staan van de band The Euros!

Lampionnenoptocht zaterdag 4 november
Zoals elk jaar houden we weer een lampionnenoptocht door de dorpen, dit jaar in Terschuur. We vertrekken vanaf industrieterrein de Tolboom om 18.30 uur.

Intocht Sinterklaas zaterdag 18 november
Het was vorig jaar weer een spektakel en de Sint vond het zo geweldig dat hij weer met zijn stoomboot naar Terbroek komt ! Op zaterdag 18 november komt de Sint aan in Terschuur en vieren we het Sinterklaasfeest in de Belleman. Hoe laat en wat er allemaal staat te gebeuren laten we jullie in het najaar weten.

Terbroekse Kerstavond vrijdag 22 en zaterdag 23 december
Vorig jaar voor het eerst hebben we een speciale Kerstdinershow georganiseerd. Dat was een mooi succes, we hadden verrassende optredens die avond en een ieder kon genieten van een heerlijk drie gangen menu. Dit jaar gaan we weer een prachtige avond organiseren. We hebben gospelkoor Say Yes al gestrikt voor een optreden deze avonden.

Maandag 1 januari 2018 Oud en Nieuwfeest!
De 22ste editie van dit nieuwjaarsfeest wordt weer gevierd op dezelfde locatie.