Het laatste nieuws

Activiteiten

Terug
26 mei 2015 |
Zomerfeesten,  |
terbroek

Dorpsbarbecue en volleybaltoernooi

De afgelopen jaren is het volleyballen een beetje op de voorgrond geraakt, terwijl de barbecue de aanleiding was voor het volleyballen. Daarom roepen we iedereen uit de dorpen op om vrijdagavond te komen barbecuen, ook als u niet mee doet met het volleyballen...
Dorpsbarbecue en volleybaltoernooi

Want het is gebleken dat het een erg gezellige avond is en dus niet alleen voor de volleyballers. De finale wordt dan wel om 21.00 uur gespeeld, maar daarna staat de barbecue centraal. Net als vorig jaar wordt het weer gehouden op het erf van de Fam. Berkhof aan de Blankenhoefseweg.

Bijdrage

Om mee te kunnen eten vragen wij een bijdrage van slechts € 5,- p.p aan personen boven de 18 jaar. Bij de kassa kunt een speciale stempel kopen voor € 5,-. Voor deze prijs kunt u de hele avond genieten van al het lekkers wat wij klaar hebben staan.

Volleybaltoernooi

Het aantal teams wordt er elk jaar meer, maar overal zit een limiet aan, dus als je mee wilt doen geef je dan vanaf nu al op via info@terbroek.nl. De enige voorwaarde is dat minimaal 4 teamleden uit Terbroek moeten komen. We vragen ook dit jaar weer inschrijfgeld van € 5,- per persoon, daarmee betaal je ook direct voor het barbecuen op de vrijdagavond. De voorrondes worden gespeeld op donderdag 2 juli en de finale op vrijdag 3 juli met aansluitend de dorpsbarbecue.