Het laatste nieuws

Activiteiten

Terug
9 april 2015 |
Koninsdag,  |
henrie

Primeur Koningsdag

Op Koningsdag hebben we een primeur. Je kunt meedoen aan de nieuwe sport Kiiking. Deze spectaculaire schommel staat op het hoofdveld en als je durft kun je meedoen. Wilt u deze duizelingwekkende schommel ook eens uitproberen? Kom dan naar het sportpark.
Primeur Koningsdag

Wat is kiiking?

Kiiking kunnen we het beste omschrijven als schommelen voor volwassenen. Het is echter iets extremer dan het ‘normale’ schommelen dat we kennen op de schommels bij de plaatselijke speeltuin. Met kiiking is het de bedoeling dat er zo hard mogelijk geschommeld wordt, zodat de schommel over de kop zal zwaaien. Deze duizelingwekkende schommel vindt u niet zomaar in de speeltuin. Ze worden speciaal ontwikkeld. Wilt u deze duizelingwekkende schommel ook eens uitproberen? Kom dan naar het sportpark. Voor meer informatie kijk op www.kiikingsport.nl.

De middag begint om 14.00 uur op Sportpark Overbeek en we eindigen rond de klok van 17.00 uur. De prijsuitreiking zal rond 20.00 uur plaatsvinden in de kantine en de winnende groep wint een fust Terbroeks Bier! Uiteraard bent u als toeschouwer van harte welkom, zodat u getuige bent van deze spectaculaire middag. Daarnaast staat de gezelligheid uiteraard centraal deze middag. Beleef het mee en kom naar sportpark Overbeek!