• STEUN DE STICHTING

  Vindt u dat de Stichting een belangrijke rol vervult in onze samenleving? Vindt u dat de Stichting een bijdrage levert aan de saamhorigheid in onze dorpen? Dan kunt u ons financieel steunen door uw vrijwillige bijdrage, klein of groot. Doneer simpel, snel en veilig door op de onderstaande button te klikken.

  Lees meer...
 • ZATERDAG
  22 DECEMBER
  TERBROEKSE KERSTAVOND

  Wederom met drie verrassende optredens. Waaronder een optreden van een Charles Dickens Orkest en diverse ludieke optredens met mensen uit onze eigen dorpen. Uiteraard weer met een compleet verzorgd drie gangen menu.

 • ZATERDAG
  17 NOVEMBER
  INTOCHT SINTERKLAAS

  Op zaterdag 17 november om 14.00 uur komt de Sint aan in Terschuur en vieren we het Sinterklaasfeest aansluitend in de Belleman. Het beloofd weer een groot spektakel te worden!

 • MAANDAG
  31 DECEMBER EN DINSDAG 1 JANUARI OUD & NIEUW FEEST

  Ook dit jaar vieren we weer ons nieuwjaarsfeest. Wederom op onze nieuwe locatie achter onder de Vleugels. Wederom zal Caffero weer een prachtige vuurwerkshow komen verzorgen

Privacy verklaring

Met betrekking tot de wet op de privacy het volgende. Tijdens de evenementen die door Stichting Terbroek worden georganiseerd kunnen foto- en videobeelden gemaakt worden van bezoekers welke op onze website en Facebook geplaatst kunnen worden.

Onder de 18 geen alcohol
Alcohol onder de 18 jaar is niet toegestaan. Legitimatie verplicht. Er wordt tijdens onze evenementen gewerkt met alcohol bandjes. Zonder bandje, geen drank!

Stichting Terbroek