• WOENSDAG 1 JUNI SENIORENDAG

  Speciaal voor alle Terbroekers van 60 jaar en ouder organiseren we een gezellig dagje uit...

 • DONDERDAG 25 MEI DAUWTRAPPEN

  Eén van de vaste onderdelen van de activiteiten van de Stichting Terbroek is de dauwtraptocht in de vroege ochtend van Hemelvaartsdag.

 • MAANDAG 5 JUNI FIETSTOCHT

  De fietstocht op 2e pinksterdag is al jaren een groot succes. Elk jaar doet u met ca. 300 fietsers mee en altijd is het weer heel gezellig. Ook dit jaar hebben we een prachtige fietstocht uitgezet…

 • ZATERDAG 3 JUNI OLDTIMERRIT

  Op 3 juni organiseren we voor de 9e keer de oldtimerrit. De oldtimerrit is bedoeld voor alle Terbroekers die in het bezit zijn van een klassieker...

Steun de Stichting

Bedrijven

De Stichting bestaat uit een bestuur dat alle activiteiten en organisatorische zaken puur op vrijwilligersbasis uitvoert. Daarnaast werkt het bestuur met ongeveer 50 vrijwilligers die alle activiteiten voor u organiseren. Omdat alle activiteiten een laagdrempelig karakter vertonen, zal de Stichting bij elke activiteit op papier verlies draaien. Adverteerders en sponsors maken het mogelijk om de activiteiten aan de bevolking aan te bieden. Drie maal per jaar komt de glossy 100% Terbroek uit waarin alle adverteerders vermeld staan.

Wilt u adverteren in de glossy van Stichting Terbroek of een link naar uw website op de website van Stichting Terbroek neem dan contact met ons op of kijk op de pagina van 100% Terbroek en download het advertentieformulier. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd mailen naar advertenties@terbroek.nl of even bellen met 06-51791315.

Bewoners

U als bewoner steunt ons elk met uw vrijwillige bijdrage. Al ruim 300 gezinnen steunen ons en dat is bijzonder voor onze dorpen. De steun van u betekent dat u achter onze doelstelling en onze visie staat. Door uw vrijwillige bijdrage onderstreept u onze visie en maakt u het mogelijk om samen met ons steeds meer te betekenen voor onze dorpen. Elk jaar rond koninginnedag ontvangen alle huishoudens in Terbroek een acceptgiro. Door middel van deze acceptgiro kunt u ons uw vrijwillige bijdrage overmaken. U kunt natuurlijk ook ten alle tijden uw bedrag overmaken op ons bankrekeningnummer NL31RABO0366356275 ten name van Stichting Terbroek.

Alvast hartelijk bedankt!

Steun de Stichting